WELKOM IN KATWIJK

Steeds aan Zee: altijd aan de kust!

U kunt op verschillende locaties in Katwijk sfeervol overnachten. Kies voor luxe in onze Hotel Suites, voor gemak in een ruim Hotel Appartement of voor de authentieke sfeer van onze Bed & Breakfast. Al onze accommodaties beschikken over moderne faciliteiten en ontvangen dagelijkse hotelservice. Alle locaties zijn op loopafstand van het strand, genieten binnen handbereik! Welkom bij Hotel Steeds aan Zee, om telkens weer terug te keren!

HOTEL SUITES | APPARTEMENTEN | B&B

Onze kamers

Hotel Appartementen: Tramstraat 25

Hotel appartement

2 GASTEN

50 mΒ²

Ruim appartement in het centrum van Katwijk, met aparte woon- en eetkamer en slaapkamer. Met buitenterras en fietsenstalling.

Boeken
Hotelservice Loungehoek Linnengoed Parkeren TV WiFi Fietsverhuur Koffiefaciliteiten Hotelzeep Meer informatie
HOTEL STEEDS AAN ZEE

Arrangementen

Dineren & borrelen

Soldaat van Oranje

Gaat u de voorstelling Soldaat van Oranje bezoeken? Doe dat met ons Soldaat van Oranje-arrangement: inclusief driegangendiner, waardoor u op tijd en zorgeloos van het theater kunt genieten! Optioneel kunnen we ook de taxi voor u boeken. Tot aan de kust!

Wandelen & fietsen

Ook wandelen en fietsen kunt u in de buurt! Vanuit Steeds aan Zee kunt u de Limesroute beginnen, door de duinen lopen of door Zuid-Holland fietsen. Bekijk onze arrangementen!

Boeken
ONTVANGST & CENTRALE RECEPTIE

Grand CafΓ© de Koningin

In β€˜De Koningin’ bent u welkom vanaf 0900 voor een gezellige kop koffie met iets lekkers, informatie over Katwijk en het inchecken. We ontvangen u ook graag voor de borrel en diner!

OMGEVING

Te doen in Katwijk & omstreken

In onze receptie is ook het VVV-kantoor gehuisvest. Wij kunnen u alles vertellen over de uitgebreide natuur & cultuur waar u tijdens uw verblijf van kunt genieten!

Katwijkse kust: natuurlijk verrassend

Hotel steeds aan zee
Aanbiedingen, omgeving & over ons bedrijf

Over Steeds aan Zee