WELKOM IN KATWIJK

De Koningin: koffie, lunch & borrel

De nieuwe plek om gezellig koffie te drinken, uitgebreid te borrelen en van een bijzondere lunch te genieten. Bij Grand Café de Koningin kun je terecht om te genieten van de heerlijke koffie en exclusieve thee van Fleur de Café. Op onze borrelkaart bieden we Nederlandse speciaalbiertjes en een uitgebreide selectie aan Europese wijnen.

Op de thee bij de Konigin

Afternoon tea in Grand Café De Koningin

Heerlijk genieten van onze diverse thee melanges, zoete en hartige lekkernijen: Cheesecake, soesjes, madeleines, macarons, alfajores, bonbons, scones met clotted cream en lemon curd, diverse sandwiches en quiche. Reserveringen mogelijk vanaf 2 personen tot 1 dag vooraf. €24,50 p/p, inclusief glas wijn naar keuze voor info en reserveringen: +31(0)718895553 / info@steedsaanzee.nl

Lunchmenu

Maandag tm zaterdag 11:30 tot 16:30

wijncursus, jazz-avond of lezingen

Evenementen

Na de lockdown organiseren we weer kleinschalige en gezellige evenementen: een wijncursus met Nico di Vino, Jazz-middagen met o.a. het Jurjen Donkers kwartet & lezingen over koningshuis tot Katwijkse geschiedenis. We houden u op de hoogte!

OMGEVING

Onderdeel van Steeds aan Zee

De Koningin is naast Grand Café ook de ontmoetingsplaats en receptie van Hotel Steeds aan Zee. Hier checken gasten voor de suites, B&B en appartementen in & zijn ze welkom voor borrel, diner en koffie.

Volg ons op instagram & Facebook!

Blijf op de hoogte van onze evenementen: bezoek onze jazz-middagen, lezingen of wijncursussen.
Aanbiedingen, omgeving & over ons bedrijf

Over Steeds aan Zee