Change language: de gb

Over ons

Alle locaties van Steeds aan Zee in Katwijk worden gerund door Marian Krijgsman en haar team. Zij zorgen dat iedere gast een heerlijk verblijf heeft bij Steeds aan Zee. Zij zijn samen ook het gezicht van de VVV Katwijk.

Foto Marian

Over Marian

Tot haar 40ste levensjaar was Marian als journalist werkzaam maar daarna ging het spreekwoordelijke roer om. Ze startte met B&B aan Zee met 11 kamers. Al snel werd hier Hofje aan Zee aan toegevoegd met de 8 vakantieappartementen. Vanaf april 2014 runt het team ook de VVV Katwijk vanuit de centrale receptie op de Emmastraat.

 

In maart 2016 opende zij de jongste loot aan de stam: het Boetiekhotel ‘Suites aan Zee’, middenin het centrum van Katwijk (hoek Princestraat/Voorstraat) met 16 luxe hotelsuites.

Ons team

Ons kleine team van Hotel Steeds aan Zee is hecht en wij beschikken allemaal over de typisch Katwijkse mentaliteit: met de beide benen op de grond, hard doorwerken en de gasten iedere dag een heerlijk verblijf bieden. Vanuit de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat worden de gasten wegwijs gemaakt in naar de diverse locaties van Steeds aan Zee en in het mooie centrum van Katwijk.