Change language: de gb

Bed&Breakfast aan zee

B&B aan Zee is gesitueerd op de Buitensluisstraat en op de Koningin Emmastraat. Beide locaties liggen dichtbij de kust en het winkelcentrum van Katwijk. Onze Bed&Breakfast beschikt over familiekamers, tweepersoonskamers en studio’s.

De tweepersoonskamers op de Koningin Emmastraat zijn geschikt voor een kort verblijf. Voor een langer verblijf of een verblijf met het hele gezin (maximaal 4 personen) kunt u in onze studio’s en familiekamers op de Buitensluisstraat overnachten. Alle kamers beschikken over een televisie, gratis internet en privé badkamer met bad of douche en toilet. De studio’s en de familiekamers beschikken daarnaast over een kitchenette met servies, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en magnetron.

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de gezamenlijke ontbijtruimte op de Koningin Emmastraat. Bij mooi weer kunt u er ook voor kiezen om op ons terras te ontbijten. Wilt u liever gebruik maken van onze ontbijt-op-bed service? Laat het ons weten.

 

Bij aankomst, heten wij u graag welkom bij de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9. Hier is ook de plaatselijke VVV zodat we u direct kunnen voorzien van alle informatie over Katwijk en omgeving. In Katwijk geldt betaald parkeren. Als u via onze website boekt, krijgt u een parkeerkaart t.w.v. €10,- per dag gratis.

Voor meer ruimte kunt u een appartement boeken bij Hofje aan Zee, voor meer luxe en comfort kunt u een Suites aan Zee boeken.

B&B Familiekamer

2-persoonskamer met extra kinderkamer voor 2 kinderen, om te verblijven met de hele familie.

B&B Studio

De studio's zijn 2-persoonskamers met als extra een kitchenette en een zitje