Change language: de gb

Appartementen aan Zee

Het Hofje aan Zee is gevestigd in een voormalige slagerij uit 1920. De slagerij is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een gezellig hofje met gezamenlijk terras. Dichtbij het centrum en de kust, geniet u van alle rust achter de gesloten deuren van het hofje.

De appartementen zijn te boeken voor 2 of 4-6 personen en beschikken over een woon/eetkeuken, één of twee slaapkamers en een ruime badkamer. Uitstekend geschikt voor een familievakantie of een zakelijk verblijf. Ontbijt is tegen betaling mogelijk en wordt op de Koningin Emmastraat 11 geserveerd. In de zomerperiode is het Hofje aan Zee te boeken vanaf 4 nachten. Kortere verblijven zijn in de winter mogelijk.

Wij ontvangen u bij aankomst graag bij de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9, hier is ook de plaatselijke VVV zodat we u direct kunnen voorzien van alle informatie over Katwijk en omgeving. In Katwijk geldt betaald parkeren, boekt u via onze website? Dan krijgt u een parkeerkaart t.w.v. €10,- per dag gratis!

Als u liever kort verblijft in een kamer met ontbijt, boek dan een van de kamers van B&B aan Zee. Voor meer luxe kunt u één van onze Suites aan Zee overwegen.