Change language: de gb

Hofje aan zee

Hofje aan Zee is gevestigd in een voormalige slagerij uit 1920. Het is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een gezellig hofje met een gezamenlijk terras als middelpunt. De ligging is ideaal; middenin het centrum, op 200 meter van zee.

Het is op een levendige locatie maar als eenmaal de deuren van het hofje gesloten zijn, is het een oase van rust. Het hofje beschikt over 4/6- en 2-persoons appartementen, allen comfortabel ingericht met opgemaakte bedden, ruime badkamers en een luxe woon/eetkeuken. Ontbijt is tegen betaling mogelijk maar u kunt ook vanuit de voordeur zo de supermarkt inlopen voor een eigen maaltijd. Parkeren in de nabijgelegen parkeergarage is € 6,00 per 24 uur. Indien u boekt via onze website, bieden wij het parkeren graag aan. Uw fiets kunt u bij ons overdekt stallen.

Wij ontvangen u bij aankomst graag bij de centrale receptie op de Kon.Wilhelminastraat, hier is ook de plaatselijke VVV zodat we u direct kunnen voorzien van alle informatie over Katwijk en de omgeving. In de zomerperiode is Hofje aan Zee boekbaar vanaf 4 nachten. In de wintermaanden zijn kortere verblijven ook mogelijk.

Als u liever kort verblijft in een kamer met ontbijt, boek dan een van de kamers van B&B aan Zee of één van onze nieuwe hotelsuites van Suites aan Zee