Change language: de gb

Suites aan zee

Vol trots presenteren wij onze nieuwe accommodatie: Suites aan Zee. In een ‘groen’ gebouw vlakbij de zee hebben we in het afgelopen jaar 16 nieuwe Suites gerealiseerd.

Suites aan Zee is gesitueerd aan de Princestraat 1, op 1 minuut lopen van het strand en middenin het gezellige centrum.

De suites zijn allemaal uniek, iedere kamer heeft zijn eigen indeling en behang en de meubels zijn zorgvuldig geselecteerd per suite. Allen zijn ingericht met een kitchenette, slaapkamer en luxe badkamer, zodat iedere gast, zakelijk of toeristisch hier een heerlijk verblijf heeft. Een aantal suites zijn uitgerust met extra kinderslaapplaatsen of een bedbank zodat een verblijf met de familie ook mogelijk is.

Op de begane grond bieden we de mogelijkheid om, onder het genot van een  koffie, een klein ontbijt te nuttigen met vers geperst sap en een croissant van de bakker. ’s Avonds nog even bij elkaar komen voor een drankje of wegduiken in een goed boek? In het souterrain hebben wij een bibliotheek gecreëerd waar u als gast gebruik van kunt maken.

Wij ontvangen u bij aankomst graag bij de centrale receptie op de Emmastraat, hier is ook de plaatselijke VVV zodat we u direct kunnen voorzien van alle informatie over Katwijk en de omgeving. In Katwijk geldt betaald parkeren maar we hebben speciale parkeerkaarten beschikbaar voor € 6,00 per dag. Indien u via onze website boekt, bieden wij u graag het parkeren aan.

Voor een kort verblijf met ontbijt: B&B aan Zee of voor een appartement met ruime woon/eetkamer aan zee: Hofje aan Zee.

Suite Light

Een hotelsuite, van alle gemakken voorzien, voor een relaxed verblijf aan zee voor 1 of 2 personen