Change language: de gb

Suites aan zee

Op nog geen minuut loopafstand van het strand en midden in het gezellige Katwijkse centrum vindt u de Suites aan Zee. Speciaal ontworpen voor een maximale ontspanning aan de kust.

 

Iedere suite is duurzaam en heeft een unieke inrichting met ‘eigen’ behang en een mix van vintage en design meubilair. U beschikt in elke suite over een kitchenette, een luxe badkamer en een eigen zitgedeelte. In een aantal suites is er ruimte voor (kinder)bedden of een bedbank zodat een verblijf met de familie mogelijk is.

 

In het souterrain bevindt zich een bibliotheek waarin u rustig kunt lezen. Onder het genot van een drankje kunt u hier helemaal tot rust komen. Zomers bieden wij de mogelijkheid om een heerlijk ontbijt te nuttigen. In de winterperiode staat dit ontbijt op de Koningin Emmastraat 11 voor u klaar

 

Bij aankomst wordt u ontvangen in de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9. Hier is ook de plaatselijke VVV, zo kunnen we u direct voorzien van alle informatie over Katwijk en omgeving. In Katwijk geldt betaald parkeren. Als u uw kamer via onze website boekt, krijgt u een parkeerkaart t.w.v. €10,- per dag gratis!

 

Voor een kort verblijf met ontbijt: B&B aan Zee of voor een appartement met ruime woon/eetkamer aan zee: Hofje aan Zee.

 

Suite Light

Een hotelsuite, van alle gemakken voorzien, voor een relaxed verblijf aan zee voor 1 of 2 personen