Change language: de gb

Verras je Valentijn!

Maak een onvergetelijke indruk op jouw geliefde met onze romantische Valentijnsactie. Per post ontvangt jouw lief een uitnodiging voor een overnachting in één van onze Hotel Suites, middenin het centrum en om de hoek van de kust. Zegt jouw Valentijn ‘ja’? Dan verwelkomen wij jullie op 13, 14 of 15 februari in Katwijk.

 

Uw verblijf is inclusief:

♡ Uitnodiging per post met een persoonlijk, romantisch gedicht
♡ Goodiebag met kortingsbonnen
♡ Romantisch diner in het Wapen van Kattuk
♡ Parkeren in de nabijgelegen Kustgarage
♡ Overnachting voor twee personen op 13, 14 of 15 februari in een tweepersoonssuite incl. champagneontbijt

 

De prijs voor dit arrangement is €139,- euro per nacht voor twee personen. Vul onderstaand reserveringsformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

 

Uw boeking

Vul onderstaand formulier in om uw verblijf compleet te maken. U ontvangt spoedig een bevestiging van ons.

Algemeen

Aanvullende informatie

Op basis van deze informatie maken wij een persoonlijk, romantisch Valentijnsgedicht voor uw partner. Deze verzenden wij per post, in de vorm van een uitnodiging, naar het door u opgegeven adres.

Overig

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptie en toeristeninformatie:

Koningin Wilhelminastraat 9
2225 AZ Katwijk ZH
tel: 0031 (0)71 889 555 3
info@steedsaanzee.nl

 

 

Hotel Suites

Princestraat 1
2225 EX Katwijk ZH

 

 

In onze receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9 hebben wij een gastenruimte ingericht met informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in Katwijk en de regio. Wij voorzien u hier graag van advies!

 

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering of wijziging van uw reservering tot 7 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering of wijziging binnen 7 dagen voor aankomst, of indien u geen gebruik maakt van uw accommodatie, wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.