Change language: de gb

 

Komt u zakelijk naar Katwijk?

Wij kunnen u speciale tarieven bieden, inclusief parkeren en indien gewenst ontbijt. Ook bieden wij de mogelijkheid 24 uur per dag in- en uit te checken en uw facturen periodiek te sturen. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op: info@steedsaanzee.nl of bel: 0031 (0) 71 889 5553.


Widget not in any sidebars

 

Mogelijkheden

Gratis parkeren in de Kustgarage Katwijk.

 

24 uur per dag in- en uitchecken via de sleutelkluis.

 

Ontbijt vóór 08:00, wij zetten het dan klaar in uw kamer.

 

Facturatie per periode, tot een bepaald bedrag of per verblijf.

 

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet! Zakelijke overnachtingen kunnen tot een jaar van tevoren vastgelegd of op korte termijn geboekt worden. U geeft de data door, wij regelen de rest.

Onze locaties

locaties

Kamertypen

Sfeervolle Bed & Breakfast kamers met prive sanitair, moderne faciliteiten waaronder gratis WIFI. ‘s Morgens serveren we een heerlijk ontbijt op bed, in de ontbijt kamer of zelfs in de zomer buiten op het terras.

Lees meer

Kleinschalige 2-persoons en 4/5 persoons-appartementen, zeer comfortabel ingericht met goede bedden, ruime badkamers en luxe woon/eetkeukens. Als een hofje gebouwd met een groot terras als middelpunt.

Lees meer

Nieuwe luxe suites op steenworp afstand van het strand. De ruime studio’s met kitchenette hebben hotelservice, zodat iedere gast, zakelijk of toeristisch, een onbezorgd verblijf heeft in de mooie badplaats aan zee.

Lees meer