Change language: de gb

Centrale receptie

Het is zover: alle spullen zijn ingepakt en uw reis naar Katwijk kan beginnen! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, raden wij aan om u meteen bij aankomst in Katwijk te melden bij onze centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 14.

Hier kunnen wij u direct voorzien van parkeerinstructies en informatie over uw verblijf. Tevens bevindt zich in onze centrale receptie het lokale VVV-kantoor, waardoor wij u al uw vragen over Katwijk en omgeving snel en efficiënt kunnen beantwoorden.

Routebeschrijving

Met de auto vanuit Den Haag

Volg de A12 tot het Malieveld en sorteer hier rechts voor. Sla af richting Wassenaar en ga rechtdoor (Rijksstraatweg/N44, later A44). Neem de afslag bij Leiden en sla linksaf naar de N206 richting Katwijk. Neem de afslag richting de Calaoweg en ga bij de stoplichten linksaf. Vervolg uw weg rechtdoor tot u bij de Koningin Wilhelminastraat 9 aankomt. Meldt u in onze receptie. Hier geven wij parkeerinstructies passend bij uw accommodatie.

Plan hier uw persoonlijke route met de auto.

Met de auto vanuit Amsterdam, Schiphol

Volg de A4 en neem de afslag bij de A44. Volg de A44 tot aan Leiden en neem hier de afslag naar rechts. Volg de N206 richting Katwijk. Neem de afslag richting de Calaoweg en ga bij de stoplichten linksaf. Vervolg uw weg rechtdoor tot u bij de Koningin Wilhelminastraat 9 aankomt. Meldt u in onze receptie. Hier geven wij parkeerinstructies passend bij uw accommodatie.

Plan hier uw persoonlijke route met de auto.

Openbaar vervoer vanaf Leiden Centraal

Reist u met het openbaar vervoer? Dan raden wij u aan om bus 31 vanaf Leiden Centraal richting Katwijk te nemen. Stap uit bij halte Nieuw Brittenburg en loop richting het noorden van de Boulevard. Sla rechtsaf bij de Koningin Wilhelminastraat (de tweede zijstraat die u passeert). U vindt onze receptie op Koningin Wilhelminastraat 14. Hier informeren wij u verder.

Plan hier uw persoonlijke reis met het openbaar vervoer.