Over ons team & hotel

Steeds aan Zee

Altijd aan de kust! Katwijk aan Zee is van oudsher een bekende badplaats. Vele kunstenaars en badgasten vonden over de jaren hun weg naar badhotels als ‘du Rhin’ of inwonend bij Katwijkse gezinnen waar bijna altijd ‘Zimmer frei’ voor het raam hing. 

Eigenaresse Marian Krijgsman heeft die Katwijkse geschiedenis en gastvrijheid gevat in Hotel Steeds aan Zee. In 2011 begon zij met B&B aan Zee, een aantal jaar later volgden appartementen op de Tramstraat en in 2016 zijn de luxe Hotel Suites aan de Princestraat geopend. 

Tegenwoordig herbergt Steeds aan Zee 92 gasten in 35 kamers op een steenworp afstand van strand & centrum. 

Suite, B&B of appartement

Bij Steeds aan Zee kunt u naar eigen wens overnachten. We bieden hotelkamers met ontbijt, luxe suites met kitchenette en gastenlounge of appartementen rond een binnenplaats in ons hofje. 

Overnachten kan van 1 tot 5 personen. Grotere gezelschappen kunnen we, in verschillende kamers, ook gezamenlijk laten verblijven. 

Grand Café 'de Koningin'

Vernoemd naar de bijzondere band van Katwijk met het koningshuis is ‘Grand Café de Koningin’ de plek voor diner, koffie en een borrel. We hebben een bijzondere kaart en werken samen met lokale ondernemers. 

 Bezoek ook onze jazz-avonden en wijncursussen! Kijk voor meer informatie op dewebsite. 

Ontbijt

In onze ontbijtzaal aan de Koningin Emmastraat bent u tussen 8 en 11 welkom aan ons buffet, waar we u een ruime keuze bieden aan verrassende streekproducten. 

Heeft u bijzondere wensen of vragen over het ontbijt, neem contact met ons op. Wij houden daar graag rekening mee. 

Diner, koffie of borrel

In Grand Café de Koningin checkt u in, en bent u uiteraard de hele dag welkom voor  koffie met iets lekkers, een fijne keuze van onze wijnkaart of een fris speciaalbier. 

 Ook hier werken we met Katwijkse banketbakkers, Nederlandse brouwerijen en Hollandse kaasboeren samen om u een lekker & verrassend assortiment te bieden. 

TEAM

Hotel Steeds aan Zee

Uw welkom in Katwijk

In onze receptie Grand Café ‘de Koningin’ ontvangen we u met alle informatie over Katwijk. Hier is ook het lokale VVV-kantoor gevestigd. 

Hier wordt u ook naar uw locatie gewezen. Dagelijks verzorgt de housekeeping uw schone en frisse kamer, ’s ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt en ’s avonds genieten van een goed glas wijn of speciaalbier in ons Grand Café. 

Steeds aan Zee wordt gerund door Marian Krijgsman en haar team. We zien u graag! Hartelijke groet, Marian, Pepijn, Josine, Angelique, Germaine, Inez, José, Mineke, Zus, Eric, Umro, stagiaires Yenita & Emma en in de giftshop: Mara & Annette. 

10731

OVERNACHTINGEN

7335

ONTBIJTJES

3577

OPGEMAAKTE BEDDEN

2911

CHECK-INS