Change language: de gb

Ons team

Alle locaties van Steeds aan Zee in Katwijk worden gerund door Marian Krijgsman en haar team. Zij zorgen dat iedere gast een heerlijk verblijf heeft bij Steeds aan Zee. Samen zijn zij ook het gezicht van de VVV Katwijk.

 

Ons team

Onze housekeeping

Onze receptiemedewerkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons kleine team is erg hecht en wij beschikken allemaal over de typisch Katwijkse mentaliteit: met de beide benen op de grond, hard doorwerken en onze gasten iedere dag een heerlijk verblijf bieden. Vanuit de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat staan onze baliemedewerkers  klaar om u wegwijs  te maken naar de diverse locaties van ons hotel en in het mooie centrum van Katwijk. Eenmaal in uw verblijf zorgt onze housekeeping er iedere dag voor dat u een fijn, zorgeloos en gastvrij verblijf kunt genieten!

 

 

 

 

 

Ons verhaal

Tot haar 40ste levensjaar was eigenaresse Marian als journalist werkzaam,maar daarna ging het spreekwoordelijke roer om. Ze startte met B&B aan Zee met 11 kamers. Al snel werd hier Hofje aan Zee aan toegevoegd met de 8 vakantieappartementen.

 

In maart 2016 opende zij de jongste loot aan de stam: het Boetiekhotel ‘Suites aan Zee’, middenin het centrum van Katwijk (hoek Princestraat/Voorstraat) met 16 luxe hotelsuites. Bekijk onze video voor een sfeerimpressie van deze Hotel Suites.