Change language: de gb

Hotel Appartementen

Onze Hotel Appartementen zijn gevestigd in een voormalige slagerij uit 1920. De slagerij is volledig gerenoveerd tot een sfeervol hofje met een gezamenlijk terras. Dichtbij het centrum en de kust, geniet u hier van alle rust.

 

Komt u samen met uw partner, gezin of vrienden? Of bent u op zakenreis? Onze 2-, 4- of 5-persoons Appartementen bieden ruimte aan elk reisgezelschap. Alle Appartementen beschikken over een woon- en eetkeuken, één of twee slaapkamers en een ruime badkamer. Ontbijt is optioneel bij te boeken en wordt in onze B&B op de Kon. Emmastraat 11 geserveerd. In de zomerperiode zijn de Hotel Appartementen te boeken vanaf 4 nachten. Kortere verblijven zijn in de winter mogelijk.

 

Bij aankomst ontvangen wij u in de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9, waar zich eveneens de plaatselijke VVV bevindt. Zo kunnen wij u direct voorzien van alle informatie over Katwijk en omgeving. In Katwijk geldt betaald parkeren. Boek uw kamer via onze website, en ontvang een parkeerkaart t.w.v. €10,- per dag gratis!

Ingang Hotel Appartementen

 

Blijft u maar kort? Bekijk ook de kamers in onze Bed & Breakfast, waar dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaarstaat. Voor meer luxe en comfort kunt u één van onze Hotel Suites overwegen.