Change language: de gb

Hotel Suites

Op nog geen minuut loopafstand van het strand en midden in het gezellige Katwijkse centrum vindt u de Hotel Suites. Speciaal ontworpen voor maximale ontspanning aan de kust. Ontdek welk type Hotel Suite het best bij uw reisgezelschap past!

 

 

Onze Hotel Suites zijn duurzaam, luxueus en ruimtelijk. Elke Suite heeft een unieke inrichting met een mix van vintage- en designmeubilair. U beschikt over een kitchenette, een luxe badkamer en een eigen zitgedeelte. In een aantal Suites is ruimte voor (kinder)bedden of een bedbank, zodat een verblijf met de familie mogelijk is.

 

In het hotel is een Lounge aanwezig, waar u kunt ontspannen en rustig kunt lezen uit onze uitgebreide collectie boeken. Tevens vindt in deze ruimte ’s ochtends het ontbijtbuffet plaats, waar u optioneel gebruik van kunt maken. In de winterperiode staat dit ontbijt voor u klaar in onze ontbijtruimte in onze B&B op de Koningin Emmastraat 11.

 

 

 

 

 

Suite Light

Een hotelsuite, van alle gemakken voorzien, voor een relaxed verblijf aan zee voor 1 of 2 personen

 

Bij aankomst ontvangen wij u in de centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9, waar zich eveneens de plaatselijke VVV bevindt. Zo kunnen wij u direct voorzien van alle informatie over Katwijk en omgeving. In Katwijk geldt betaald parkeren. Boek uw kamer via onze website, en ontvang een parkeerkaart t.w.v. €10,- per dag gratis!

 

Blijft u maar kort? Bekijk ook de kamers in onze Bed & Breakfast, waar dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaarstaat. Voor een appartement met een ruime woon- en eetruimte, of voor een bezoek met een groter reisgezelschap, kunt u terecht in onze Hotel Appartementen.