Change language: de gb

Short Stay bij Hotel Steeds aan Zee: huisvesting voor studenten en expats

Wanneer je besluit een korte opleiding of master in een andere stad of in het buitenland te volgen, is het niet makkelijk om huisvesting te vinden. De vraag naar woningen is groter dan het aanbod en vaak weet je niet waar je moet beginnen. Hotel Steeds aan Zee biedt de oplossing. Bij ons kunnen studenten en expats voor korte periode een kamer of appartement huren in Katwijk. Een modern ingerichte woning met alles wat je nodig hebt en dichtbij de stad Leiden… Wat wil je nog meer?

Studeren of werken in Leiden

De kamers en appartementen van Hotel Steeds aan Zee zijn gevestigd in Katwijk, dichtbij Leiden. Leiden is dé studentenstad van Nederland. Met het openbaar vervoer, de auto en fiets is Leiden goed te bereiken. Het voordeel van huisvesting in Katwijk? In het weekend kun je uitwaaien en genieten van de prachtige Katwijkse kust.

 

Sfeervol overnachten met moderne faciliteiten

Short Stay bij Hotel Steeds aan Zee is even anders dan een studentenwoning of studentenkamer. Bij ons kun je op verschillende locaties in Katwijk sfeervol overnachten. Alle accommodaties beschikken over moderne faciliteiten en zijn op loopafstand van het strand.

Vragen over onze Short Stay?

Ons team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Bel ons via 0031 (0)71-8895553, stuur een e-mail naar info@steedsaanzee.nl of kom eens langs bij onze centrale receptie op de Koningin Wilhelminastraat 9.