Change language: de gb

Speciale actie Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje… De musical gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 2,9 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. Combineer deze bijzonder ervaring nu met een bezoek aan de Katwijkse kust dankzij het speciale Soldaat van Oranje arrangement van Hotel Steeds aan Zee!

Soldaat van Oranje is een must-see

De musical Soldaat van Oranje is een must-see voor elke Nederlander. Hoe leuk is het om het bezoek in de TheaterHangaar in Katwijk te combineren met twee overnachtingen inclusief ontbijt en een diner bij het ‘Wapen van Kattuk’ in het mooie Katwijk? Met ons actiepakket kan het!

 

Actie Soldaat van Oranje

Het actiepakket Soldaat van Oranje is verkrijgbaar voor €129,-* per persoon en bestaat uit:

– Twee overnachtingen bij Hotel Steeds aan Zee inclusief ontbijt
– Een diner in het ‘Wapen van Kattuk’
– Taxivervoer naar het TheaterHangaar
– Gratis parkeren nabij uw verblijf

*Op basis van een tweepersoonskamer en exclusief kaarten voor de musical.

Het verhaal van Soldaat van Oranje

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken… Ga je vechten voor vrijheid, het volk en vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Boek actie Soldaat van Oranje bij Hotel Steeds aan Zee

Wilt u profiteren van deze speciale actie? Vraag direct bij ons dit speciale arrangement aan! Let op: wanneer wij de musicaltickets voor u regelen, geniet u altijd van de beste prijs!

Vraag aan