Hotel Steeds aan Zee is altijd op zoek naar de gastvriendelijke medewerker met een hart voor Katwijk en oog voor detail.

Wij willen onze gast een geweldige aanvulling geven op een fantastisch verblijf aan de Hollandse kust. Een perfect schone hotelkamer met goede bedden en verrassend design. Uitgebreid ontbijten in de ontbijtzaal, koffie, borrel of diner in ‘Grand Cafe de Koningin’.

Een selectie uit onze ‘Visser chocolaterie’ voor op de kamer of Katwijkse kunstkaarten voor het thuisfront. Het concept van Steeds aan Zee delen we graag met wie er net zo enthousiast van wordt als wijzelf!

Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste:
– housekeeping medewerker(ster)s
– giftshop medewerker/ster
– duty manager

Mocht je twijfelen aan de bovenstaande openstaande posities en of deze wel bij jou passen en wens je toch eens kennis te maken door middel van een open sollicitatie, altijd welkom!
Stuur een e-mailtje naar: marian@steedsaanzee.nl, en wij nodigen je zeker uit.

Stages in Toerisme, Facilitaire dienstverlening, Marketing en vrijetijdsmanagement

Per periode hebben wij bij Hotel Steeds aan Zee/VVV Katwijk plaats voor twee stagiaires van twee verschillende opleidingen. Wij zijn geaccrediteerd voor verschillende MBO en HBO-opleidingen op het gebied van toerisme, recreatie, horeca en marketing.

 

Geinteresseerd? Bekijk ons profiel op stagemarkt.nl en neem contact op met Marian Krijgsman op info@steedsaanzee.nl.

OPEN SOLLICITATIE

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Mail naar info@steedsaanzee.nl of bel ons voor meer informatie.

STAGES

Bekijk ook ons profiel op stagemarkt.nl. Wij zijn te vinden onder Hotel Steeds aan Zee/VVV Katwijk.